•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Devis Group is één van de grootste HVAC installatiebedrijven in België, die behoren tot de groep SPIE BELGIUM.

Met vier bedrijven en 300 vakbekwame werknemers is de groep actief in de industriële, commerciële, publieke én particuliere sector.

Devis Group maakt werk van het klimaat

Met een installatie van Devis verkleint u niet alleen de ecologische voetafdruk met het oog op morgen, maar zorgt u ook voor een klimaat waarin mensen zich prettig voelen.

Hoog rendement, lage energie

Devis Group biedt oplossingen voor lage-energie verwarming, ventilatie- en koelinstallaties, die een hoog rendement koppelen aan een laag energieverbruik.

Duurzame klimaattechnologie

Met ruim 55 jaar ervaring in het realiseren van lage-energie verwarming, ventilatie- en koelinstallaties evolueert Devis mee met de eisen die thans worden gesteld op het gebied van bouwfysica, klimaattechnologie en constructies.

Hierdoor realiseert Devis duurzame installaties die garant staan voor een perfect verblijfsklimaat aan een laag energieverbruik.

Efficiënt projectmanagement

Om met name de arbeidskosten - bij de meeste projecten de grootste kostencomponent - zo laag mogelijk te houden hanteert Devis Group een efficiënt projectmanagement. Dat begint al bij de planning en wordt doorgevoerd tot aan de ingebruikstelling van de installatie.

Ook wordt bij het ontwerp van de installatie al rekening gehouden met toekomstige onderhoud- en herstelwerken, alsmede met eventuele uitbreidingen. Zo is efficiënt projectmanagement de sleutel tot kostenbesparing.

Actief in België en daarbuiten

Group Devis is werkzaam in vrijwel alle sectoren; van chemische nijverheid tot auto-industrie, van telecommunicatie tot farmacie, van kantoorgebouwen tot zwembaden. De activiteiten van de groep concentreren zich voornamelijk in België, maar de laatste jaren zijn ook projecten uitgevoerd in Nederland, Duitsland en China.

Overal waar een gezond verblijfsklimaat wordt gevraagd kunnen wij een op maat gesneden oplossing bieden met een uitstekende prijs / prestatieverhouding.

Veiligheid en milieu

Alle producten die Devis installeert voldoen aan de hoogste eisen inzake veiligheid en milieu. Devis Group is VCA-gecertificeerd. Duurzaam ondernemen en efficiënt omgaan met onze energiebronnen is een tweede natuur.

Devis Group is expert op het vlak van alternatieve energieën en streeft voor haar klanten steeds naar maximale energie- en dus kostenbesparingen.

Devis Group beschikt over de volgende erkenningen:

Erkenning klasse 8 voor de categorieën:

D17D18

Door deze hoogste erkenning kan Group Devis de grootst mogelijke projecten uitvoeren.
Erkenning in klasse 7 voor de categorieën :

D16 L1 T3

VCA Certificaat
Daarnaast beschikt Deservis over de nodige erkenningen waaronder die voor Koeltechnisch bedrijf.

Onze realisaties

Het moge duidelijk zijn dat Devis in 55 jaar een groot aantal projecten heeft afgeleverd, waaronder enkele zeer bijzondere zoals de installaties voor het spraakmakende Gerechtsgebouw in Antwerpen. Hieronder een impressie van onze realisaties.

Justitiepaleis - Antwerpen Soudal - Turnhout Umicore - Hoboken Bekijk meer referenties