•  
  •  
  •  

Devinoxs, sterk in roestvrij staal.

Gespecialiseerd in het verwerken van roestvast staal en biedt aangepaste oplossingen op het gebied van constructiewerken.

Prefabwerken Piping Plaatbewerking Constructies

Prefabwerken

Piping

Plaatbewerking

Constructies

Bijzonder goed geoutilleerd

Devinoxs is vanaf de start in 1989 uitgegroeid tot een hooggewaardeerd constructiebedrijf met een omvangrijke knowhow. Onze vestiging in Geel beschikt over gemotiveerd en goed opgeleid personeel en een modern machinepark.

De twee hallen beschikken over een totale oppervlakte van 4.700 m² werkruimte. Daarnaast heeft Devinoxs één van de grootste beitsbaden (met een inhoud van 28 m³) voor het passiveren van bewerkte eindproducten.

Vergaande kwaliteitsbewaking

Kwaliteit en maatwerk zijn een dagelijkse realiteit bij Devinoxs! Net als u stellen we hoge eisen aan ons product. Om dit te bereiken produceren wij nauwgezet aan de hand van een kwaliteitshandboek en beschikken we over een test- en calibratie unit waarmee we continu de luchtdichtheid van onze luchtkanalen monitoren.

Verder wordt elke stap in de productie gevolgd en vóór levering voorgemonteerd en getest. Hierdoor kunnen onze installaties snel en probleemloos worden geïntegreerd bij de klant met een minimum aan tijd en dus geen productieverlies.