•  
  •  
  •  

Deservis maakt werk van onderhoud.

Gespecialiseerd in het realiseren, beheren en onderhouden van technische installaties.

Technische onderhoudscontracten Installaties leveren en installeren Waterbehandeling Energieprestaties Installaties monitoren

Technische onderhoudscontracten

Installaties leveren en installeren

Waterbehandeling

Energieprestaties

Installaties monitoren

Onderhoud op maat

Deservis biedt technische onderhoudscontracten aan, die precies op maat worden afgestemd. Deservis staat in voor een complete uitvoering; het houden van toezicht, het periodiek uitvoeren van controle, het doen van kostenbesparend preventief onderhoud en het herstellen van defecten aan elke installatie.

Daarnaast levert en installeert Deservis nieuwe installaties en kunt u bij ons tevens terecht voor de huur en/of koop van mobiele warme-luchtgroepen, drogers en koelmachines waarvoor we uiteraard ook de service verlenen en het onderhoud verzorgen. Voor de uitvoering van haar hoofdactiviteiten bezit Deservis een erkenning klasse 7. Deze erkenning laat toe dat Deservis eveneens grote industriële projecten kan uitvoeren. Tevens is Deservis VCA gecertificeerd voor zowel verwarming als voor koeltechnische installaties.

Focus op lage energiekosten

Deservis bezit de kennis om de energieprestaties en het verbruik van bestaande installaties te verbeteren of terug te dringen, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een blijvende besparing van de steeds hoger wordende energiekosten. Door het inzetten van kennis en het combineren van meerdere technologieën kan Deservis uw kosten drukken.

Ruime ervaring en diverse specialisaties

Deservis heeft ruim 40 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van verwarming- en ventilatiesystemen, airconditioning, koeling en sanitaire installaties, inclusief VRV systemen, voor zowel bedrijven als particulieren.

Tevens is Deservis gespecialiseerd in waterbehandeling, waaronder de fysisch-chemische en bacteriologische analyse van alle watertypes en de bestrijding van de legionellabacterie.

Oplossingen voor elk probleem

Deservis biedt ook ondersteuning aan bedrijven die zelf in het onderhoud van hun eigen installaties voorzien. Dit in de vorm van mankracht die beschikbaar is tijdens piekperiodes of bij onverwachte omstandigheden.

Uiteraard beschikt Deservis over alle nodige gereedschappen en onderdelen om in geval van panne of defect aan een technische installatie snel te kunnen ingrijpen. Steeds vaker zijn besturingssystemen van installaties op afstand te monitoren waardoor er - eveneens op afstand - snel kan worden ingegrepen.

Onze realisaties

Een aantal van onze projecten staan al genoemd onder die van Devis om de eenvoudige reden dat we voor een aantal projecten nauw samenwerken. Daarnaast hebben we echter ook een groot aantal eigen projecten:

Basf - Antwerpen Henco - Herentals BPost - Antwerpen Bekijk meer referenties

Ziekenhuizen
A.Z. Sint Augustinus Wilrijk, A.Z. Sint Dimpna Geel, P.C. Bethanië Zoersel

Winkels, hotels en kantoorgebouwen
IKEA, DILA, Mechelen, ERCA Hasselt, EDS Brussel, Corinthia Hotel Antwerpen, Holiday Inn Gent

Industriële gebouwen
Cocks Vleeswaren ST. Niklaas, DAF eindhoven & Westerlo, Estee Lauder Oevel, Europool Systems Zellik.

Recreatie en Horeca
Sun Parcs Mol.